SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Musikkavspilling er ikke uten mellomrom

Avspilling uten mellomrom er ment å gi en sømløs lytteopplevelse når det er overgang mellom sanger. I visse situasjoner kan det oppstå et mellomrom eller et kort øyeblikk uten lyd mellom sporene. Se gjennom informasjonen nedenfor for å finne ut om avspilling uten mellomrom støttes for lytteopplevelsen.

Høyttalerløs avspilling av musikkavspillinger og musikkfiler støttes ikke av SoundTouch-programmet.

Hvis direkteavspilling av musikk er åpen når du bruker programmet for musikkstreaming-tjenesten, kan du koble en enhet som kjører denne appen, til SoundTouch-systemet med en av følgende metoder:
  • Dette SoundTouch-systemet er AirPlay-kompatibelt. Når Apple-enheten er koblet til det samme nettverket som systemet, kan du begynne avspillingen i musikkprogrammet for direkteavspilling og trykke på AirPlay-ikonet (som kan befinne seg på en annen skjerm) og deretter velge navnet på SoundTouch-systemet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se bruke AirPlay med Bose-høyttaleren
  • En lydkabel kan kobles til AUX-inngangen på dette SoundTouch-systemet. AUX-inngangen på systemet må velges, og volumnivået på den tilkoblede enheten må kanskje økes. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble andre enheter til systemet