SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Glemt passord for trådløst nettverk

Hvis du ikke vet eller har glemt sikkerhetsnøkkelen for å koble til den trådløse ruteren, kan du prøve følgende:

Se etter passordet i ruterdokumentasjonen.

Networ kpassword ma yb forankret i nthe Route rowner guide, sette opp guid eor en annen dokumentere tprovider b yyour Internet Service Provider.

Finn ut om passordet for nettverket er oppført på baksiden eller undersiden av ruteren.

Produsenten av ruteren kan ha skrevet ut et standardpassord på produktetiketten. Hvis standardinnstillingene for ruteren aldri ble endret, bør dette passordet gi tilgang til det trådløse nettverket.

Kontakt personen som konfigurerte ruteren eller konfigurerte hjemmenettverket.

Personen som konfigurerte ruteren og/eller nettverket, kan kjenne nettverkspassordet eller hvor du finner det. Et annet medlem av husholdningen kan også kjenne denne informasjonen, også.

Kontakt internett-leverandøren.

Hvis den trådløse ruteren ble inkludert som en del av installasjonen av internett-tjenesten, kan du kontakte tjenesteleverandøren for å få informasjon om hvordan du får passordet og/eller gjenoppretter standardpassordet.