Bose Frames Rondo

Selges fra 2018 - 2022

SØK
Skriv inn et søkeord i feltet ovenfor.
Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).
lyd
Batteri
Bluetooth®
Strøm
App
Kontroller
Konfigurering
Mikrofon
Kosmetisk

Hvis du opplever forvrengning, knitring, statisk støy eller uventet dårlig lydkvalitet fra produktet:

Når maskinen er koblet til en datamaskin som kjører Mac OS X-operativsystemet, spilles systemvarsel og alarmlyder av via de tilkoblede Bisse-høyttalerne. Hvis disse systemlydene er for høye eller for stille sammenlignet med andre medier du lytter til fra datamaskinen, kan du prøve følgende:

Hvis du mister lyd fra Bose-produktet mens du bruker det til å foreta anrop med en virtuell møter-app på Internett (for eksempel Skype, team, zoom osv.), prøv følgende:

Hvis du hører kraftige lave frekvenser fra produktet, kan lydkvaliteten være boomi, dempet eller vanskelig å høre. Hvis du vil redusere bassresponsen og/eller øke diskantresponsen, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke hører nok lavfrekvent lyd fra produktet, kan lydkvaliteten være tynn, krympe eller mangler fylde. Hvis du vil øke bassresponsen eller redusere diskant-responsen, kan du prøve følgende:

Hvis produktet ser ut til å være riktig konfigurert, men ikke avgir lyd, kan du prøve følgende:

Hvis lyden som spilles av fra produktet, kobles inn og ut, spilles inkonsekvent eller høres hakkete ut, kan du prøve følgende:

Hvis du lytter til musikk på mobilenheten og musikken uventet blir overtatt av et varsel om innkommende anrop, kan du lære hvordan du deaktiverer anropsvarselet på produktet.

Avspilling uten mellomrom er ment å gi en sømløs lytteopplevelse når det er overgang mellom sanger. I visse situasjoner kan det oppstå et mellomrom eller et kort øyeblikk uten lyd mellom sporene. Se gjennom informasjonen nedenfor for å finne ut om avspilling uten mellomrom støttes for lytteopplevelsen.

Hvis volumnivået som høres fra produktet, er svakt eller stillere enn normalt, kan du prøve følgende:

Hvis produktet er koblet til lading, men batterinivået øker, eller hvis produktet ikke angir at batteriet lades:

Hvis batterinivået tapper raskere enn forventet, kan du prøve følgende:

Hvis systemet viser at batteriet lades, men aldri indikerer at ladingen er fullført, kan du prøve følgende:

Hvis produktet ikke svarer, eller du ikke lenger kan bruke det som forventet etter at en oppdatering er installert, kan du prøve følgende:

Hvis Bluetooth-tilkoblingen mellom produktet og en tilkoblet lydenhet bare er pålitelig innen kort rekkevidde av produktet, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan koble Bose-høyttaleren eller -hodetelefonene til en Bluetooth-enhet, for eksempel en smarttelefon, et nettbrett, en bærbar datamaskin eller TV, her er noen ting å prøve.

Hvis Bluetooth-tilkoblingen mellom systemet og en tilkoblet enhet (dvs. Datamaskinen, smarttelefonen eller Bose-programmet) er intermitterende eller forsvinner uventet, prøv følgende:

Hvis produktet ser ut til å få strøm, men ikke slås på som forventet:

Hvis strømmen til produktet virker uregelmessig, eller den slår seg på og av uventet, kan du prøve følgende:

Hvis systemet viser at batteriet lades, men aldri indikerer at ladingen er fullført, kan du prøve følgende:

Denne meldingen vises hvis produktet ikke kan koble til Internett eller Bose Music-kontoen. Prøv disse forslagene for å løse problemet.

Hvis du åpner Bose Sau -appen på iOS- eller Android-enheten, men Bose Bluetooth®-produktet ikke foun -dor vises ikke i appen, kan du prøve følgende:

Hvis produktet ikke svarer, eller du ikke lenger kan bruke det som forventet etter at en oppdatering er installert, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan skru opp eller skru ned volumet på produktet eller oppleve uventede volumendringer eller pigger i lyttenivå, kan du prøve følgende:

Hvis du trykker på knappene på produktet, men de ikke svarer eller ikke kontrollerer produktet som forventet, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan starte eller fullføre en oppdatering på et Bose-produkt eller en app, kan du prøve følgende:

Hvis produktet ikke svarer, eller du ikke lenger kan bruke det som forventet etter at en oppdatering er installert, kan du prøve følgende:

Hvis folk har problemer med å forstå deg, hører mye bakgrunnsstøy og/eller du høres forvrengt under telefonsamtaler når du bruker Bose-produktet, kan du prøve følgende:

Hvis mikrofonen på produktet ikke fanger opp stemmen din, eller hvis andre ikke hører at du snakker når du ringer med produktet, kan du prøve følgende:

Hvis produktet ikke fungerer som det skal etter at det er blitt vått, bør du se på følgende: