SoundLink® Bluetooth® Mobile speaker II

Selges fra 2012 - 2015

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).
Strøm
Bluetooth®
Batteri
lyd
Kontroller

Hvis produktet ser ut til å få strøm, men ikke slås på som forventet:

Hvis LED-indikatoren for batteristatus på produktet er rød og blinker raskt, kan du prøve følgende:

Hvis LED-indikatoren for batteristatus på produktet alltid er nesten utladet, enten når du kontrollerer batterinivået eller lader batteriet, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan slå på produktet mens det er frakoblet og bare bruker batteristrøm, kan du prøve følgende:

Hvis strømmen til produktet virker uregelmessig, eller den slår seg på og av uventet, kan du prøve følgende:

Hvis batterilampen på produktet lyser kontinuerlig gult etter at produktet har vært ladet i flere timer, kan du prøve følgende:

Hvis Bluetooth-tilkoblingen mellom produktet og en tilkoblet lydenhet bare er pålitelig innen kort rekkevidde av produktet, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan koble Bose-høyttaleren eller -hodetelefonene til en Bluetooth-enhet, for eksempel en smarttelefon, et nettbrett, en bærbar datamaskin eller TV, her er noen ting å prøve.

Hvis Bluetooth-tilkoblingen mellom systemet og en tilkoblet enhet (dvs. Datamaskinen, smarttelefonen eller Bose-programmet) er intermitterende eller forsvinner uventet, prøv følgende:

Hvis LED-indikatoren for batteristatus på produktet er rød og blinker raskt, kan du prøve følgende:

Hvis batterinivået tapper raskere enn forventet, kan du prøve følgende:

Hvis du opplever forvrengning, knitring, statisk støy eller uventet dårlig lydkvalitet fra produktet:

Når maskinen er koblet til en datamaskin som kjører Mac OS X-operativsystemet, spilles systemvarsel og alarmlyder av via de tilkoblede Bisse-høyttalerne. Hvis disse systemlydene er for høye eller for stille sammenlignet med andre medier du lytter til fra datamaskinen, kan du prøve følgende:

Hvis du hører kraftige lave frekvenser fra produktet, kan lydkvaliteten være boomi, dempet eller vanskelig å høre. Hvis du vil redusere bassresponsen og/eller øke diskantresponsen, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke hører nok lavfrekvent lyd fra produktet, kan lydkvaliteten være tynn, krympe eller mangler fylde. Hvis du vil øke bassresponsen eller redusere diskant-responsen, kan du prøve følgende:

Hvis videoen på TVen eller enheten du ser på, ikke stemmer overens med den tilsvarende lyden du hører fra produktet, kan du prøve følgende

Hvis produktet ser ut til å være riktig konfigurert, men ikke avgir lyd, kan du prøve følgende:

Hvis lyden som spilles av fra produktet, kobles inn og ut, spilles inkonsekvent eller høres hakkete ut, kan du prøve følgende:

Avspilling uten mellomrom er ment å gi en sømløs lytteopplevelse når det er overgang mellom sanger. I visse situasjoner kan det oppstå et mellomrom eller et kort øyeblikk uten lyd mellom sporene. Se gjennom informasjonen nedenfor for å finne ut om avspilling uten mellomrom støttes for lytteopplevelsen.

Hvis du hører et klikk, en virvel, vibrerende eller annen uvanlig lyd som kommer fra produktet, kan du prøve følgende:

Hvis volumnivået som høres fra produktet, er svakt eller stillere enn normalt, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan skru opp eller skru ned volumet på produktet eller oppleve uventede volumendringer eller pigger i lyttenivå, kan du prøve følgende:

Hvis svar/slutt-knappen på Bose-hodetelefonene eller Bluetooth-høyttaleren ikke svarer på eller avslutter anrop, kan du prøve følgende:

Prøv følgende for å løse dette problemet:

Hvis du trykker på knappene på produktet, men de ikke svarer eller ikke kontrollerer produktet som forventet, kan du prøve følgende: