OPPDAG VERDENS BESTE STØYREDUKSJON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE. LES MER

Bærekraft i Bose

En melding fra konsernsjefen og COO

Jim Scammon, konsernsjef og COO

«Hos Bose er vi opptatt av å ha en positiv påvirkning på miljø, sosiale aspekter og ledelse (ESG), og vi utvikler oss kontinuerlig år etter år. 2022 har vært et kritisk punkt på vår reise mot økt innsats. Dette er tiåret for kritiske klimahandlinger, og etter to år fokuserer regjeringer, bransjer og enkeltpersoner mer enn noen gang på ESG-spørsmål.»

Jim Scammon

Konsernsjef og COO

Mangfold, rettferdighet, inkludering og tilhørighet

Vi ønsker å skape et inkluderende miljø der våre ansatte kan trives og være seg selv på jobb.

Vår tilnærming til bærekraft

Vi har ambisjoner om at bærekraft skal gjennomsyre det daglige arbeidet i selskapet, slik at det påvirker måten vi tenker og gjør forretninger på.

Forside for bærekraftsrapporten til Bose for 2022

Bærekraftsrapporter

Bærekraftsrapportoppdateringen fra 2022 beskriver de mest virkningsfulle bærekraftsaktivitetene våre i løpet av det siste året. Vi inviterer deg til å lese nåværende og tidligere publikasjoner og lære om fremskrittene Bose gjør.

Ansvarlig forsyningskjede

Det å bygge Bose-produkter og levere dem til markedet krever et globalt system av leverandører, produsenter og distributører. For å sikre at våre forretningsverdier er så etiske og ansvarlige som mulig og drives med integritet, overvåker vi alle leverandørene våre kontinuerlig for å sikre at de oppfyller våre standarder innen miljø, sosiale aspekter og ledelse.

Talspersoner for rasemessig rettferdighet

Som en del av vår interne Black History Month-feiring hadde vi gleden av å ha to musikkforskere med oss – Kyle Brooks, PhD, fra Methodist Theological School i Ohio og Deborah Smith Pollard, Ph.D. fra University of Michigan-Dearborn – som snakket om den viktige rollen protestmusikk mot rasisme spiller når det gjelder å forene alle som bryr seg om rasemessig rettferdighet. Bose fortsetter å støtte initiativ som feirer afrikansk historie, forsterker afrikanske stemmer og støtter kampen for rasemessig rettferdighet.