NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
En SUV som kjører i terreng

Ansvarlig forsyningskjede

Vårt engasjement med forsyningskjeden er et viktig aspekt av bærekraftsprogrammet vårt. Ikke bare må vi sørge for at leverandørenes handlinger stemmer overens med våre verdier og oppfyller våre etiske retningslinjer, men kundene våre er også i økende grad opptatt av leverandørenes evne til å levere bærekraftige produkter.

Vi er stolte av våre nåværende initiativer og jobber hardt for å forbedre vårt eksisterende program og implementere ambisiøse mål for fremtiden.

GJØRE FORRETNINGER MED INTEGRITET

Som medlem av Responsible Business Alliances (RBA) støtter Bose Corporation visjonen og målene til RBA. I tillegg til egne interne etiske regler er vi forpliktet til å implementere RBA-reglene.

BOSES ADFERDSREGLER FOR LEVERANDØRER

Hos Bose Corporation er vi opptatt av detaljene som betyr mest for kundene våre. Vi utfører forretninger med integritet og på en måte som er i samsvar med våre interne etiske regler, og vi streber etter fullkommenhet i alt vi gjør. Vi oppfordrer til innovasjon i alle aspekter av arbeidet vårt og hjelper kundene våre og de ansatte med å utnytte potensialet sitt.

Vi forventer at leverandørene våre gjør det samme. Som medlem av Responsible Business Alliance er Bose forpliktet til Responsible Business Alliance-adferdsreglene, der man finner en rekke standarder når det gjelder sosiale, miljømessige og etiske tiltak for elektronikkbransjen og leverandører til elektronikkbransjen. Bose forventer at leverandørene overholder RBA-reglene, i tillegg til alle lokale lover og forskrifter.