NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Partnerskap og lisensieringsmuligheter

Partnerskap kan være kraftige. Finn ut mer om våre lisensieringsmuligheter, våre nåværende partnere og hvordan du blir en selv.

Bli med i bandet

Grunner til å bli partner med Bose

Levér overlegne lydopplevelser til kundene dine ved å utnytte Boses anerkjente teknologi og merkevare. Bose har viet flere tiår til å fremme forskning innen lydteknologi og lydinnovasjon.

Teknologilisensiering og ingrediensmerker

Sound by Bose
Powered by Bose

Teknologisk innovasjon innen lyd er grunnlaget vårt. Det er vevd inn i vårt DNA, og driver hvert produkt og alle banebrytende oppdagelser siden Dr. Amar Bose grunnla selskapet i 1964. Bli en del av fremtiden for fremragende lyd med proprietære ingrediensteknologier dedikert til overlegen lyd. Sound by Bose er merket som støtter teknologien vår, et kjennetegn for overlegen lydkvalitet og ytelse. Powered by Bose fungerer som et springbrett for å utvide rekkevidden vår innen hørsels- og helseområdet.

Partnerne våre

moto buds+ med Sound by Bose

Motorola lanserte moto buds+ med Sound by Bose for en ørepropp der samarbeid møter innovasjon. Disse proppene er tilpasset av Bose-ingeniører for å levere den beste lydopplevelsen til forbrukeren, inkludert aktiv støydemping og justerbar EQ.

Motorolas moto buds+ med Sound by Bose og deres ladeetui

Lexie høreapparater Powered by Bose

Lexies førsteklasses tilpasning og Boses overlegne lydteknologi kommer sammen for å gi rimelige høreapparater som skaper tillit hos millioner av brukere med mildt til moderat hørselstap. Lexie høreapparater Powered by Bose leverer overlegen lyd og passform for en lydopplevelse som er unikt skreddersydd til forbrukeren.

Lexie B2 Plus selvtilpassende OTC-høreapparater i etuiet ved siden av produktets kartong

Fordelene med partnerskapet vårt

Ledende teknologi
Dra nytte av vår banebrytende teknologi og driv for innovasjon for å forbedre din nåværende og fremtidige markedsposisjon.

Merkeverdi
Slå deg sammen med en kraftig merkevare kjennetegnet ved sin markedstilstedeværelse, merittliste for innovasjon og kundelojalitet.

Produktutvidelse
Lag omfattende og konkurransedyktige produktstrategier for å fremme vedvarende vekst.

Egen støtte
Tilgang til et dedikert Bose-team som spesialiserer seg på markedsførings-, ingeniør- og lisensieringsekspertise.

Strømlinjeformet prosess
Motta klare merkevareretningslinjer, samarbeidende markedsføringstiltak og effektiv godkjenning av aktiva.

Er du interessert i å bli vår partner? Sånn skal det lyde.

Enten du er bedriftsleder eller teknolog, tilbyr vi et bredt spekter av muligheter for å gå sammen og drive innovasjon.