NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Uekte produkter

Den eneste måten du kan være sikker på at du kjøper et ekte Bose-produkt, er å kjøpe det direkte fra Bose eller en Bose-autorisert forhandler. Bose-produkter som forbrukere kjøper direkte fra Bose eller en autorisert forhandler, uansett om det er på nettet eller i en fysisk butikk, er ekte og er underlagt Boses begrensede garanti.

Det kan være risikofylt å kjøpe fra ikke-autoriserte forhandlere. Boses begrensede garanti dekker bare produkter som er kjøpt direkte fra en autorisert forhandler. Videre kan det være at produkter du kjøper fra uautoriserte forhandlere, er uekte eller tyvegods. Hvis du prøver å videreselge slike produkter, kan du stå overfor betydelige sivile erstatningskrav og/eller rettsforfølgelse.

Hva du skal se etter, og hva du skal gjøre

Det er mange uekte produkter på markedet. Bose er blitt oppmerksom på at det selges falske utgaver av de fleste typer Bose-hodetelefoner og bærbare lydprodukter, inkludert Bose Frames, Bose Sport Earbuds, QuietComfort Earbuds II, QuietComfort Earbuds, QuietComfort 45, 35 II, 35, 25, 20/20i, 3 og 15, QuietControl 30, SoundLink, SoundSport (alle typer), SoundWear Companion, Sleepbuds, SoundTrue, SoundTrue Ultra, FreeStyle, IE2, MIE2/MIE2i, SIE2/SIE2i, OE2/OE2i, AE2/AE2i og Bluetooth®-hodesett. Trådløse høyttalere dukker også ofte opp i falske utgaver, inkludert SoundLink III, II, Mini, Color, Micro, Revolve, Revolve II, Revolve+, Revolve+ II og Flex. Disse produktene selges vanligvis til lavere priser enn prisene fra Bose og de autoriserte forhandlerne, men prisene er ofte ikke lave nok til at kjøperne får mistanke om at produktene er uekte.

I mange tilfeller ligner de uekte produktene og emballasjen veldig på ekte Bose-produkter, men de oppfyller ikke de høye ytelsesstandardene som ekte Bose-produkter har. Svindlere går langt for å få produktene til å se ut som ekte produkter. De legger ved garantiregistreringskort i esken og påfører produktene serienumre som kopierer ekte Bose-serienumre, slik at de ser ekte ut. Det er svært vanskelig å skille uekte produkter fra de ekte.

Vi ser også ofte uekte versjoner av helt trådløse in-ear hodetelefoner med BOSE-logoen på, men de ligner ikke på noen av de ekte BOSE-produktene. Bose produserer ingen hodetelefonmodeller med bokstavene «TWS». De eneste modellene av helt trådløse in-ear-hodetelefoner fra Bose er Bose Sport Earbuds, Bose QuietComfort Earbuds II, Bose QuietComfort Earbuds og Bose SoundSport Free trådløse hodetelefoner.

Hvis du tror du kan ha kjøpt falske Bose-produkter, oppfordrer vi deg til å sende inn skjemaet for å rapportere falske produkter slik at vi kan hjelpe deg med å fastsette om produktet er falskt.

Tre måter å beskytte deg mot svindel på

Kjøp direkte fra Bose. Bose.com er det offisielle nettstedet til Bose Corporation for beboere i USA og tilhørende områder. Du kan finne lokale nettsteder for andre land på Bose Worldwide. Hvis du ønsker å kjøpe et produkt nå, kan du være trygg på at du får et ekte Bose-produkt.

Se etter det offisielle merket som viser at forhandleren er en autorisert Bose-forhandler, som finnes på enkelte forhandleres nettsteder.*

Autorisert Bose-forhandler-merke

Kontakt oss hvis du lurer på om en forhandler er autorisert. Hvis du bor i USA, kan du ringe 1-800-999-2673 eller sende oss en e-post på support@bose.com. Hvis du bor utenfor USA, kan du gå til Bose Worldwide for å finne kontaktinformasjonen for ditt land. En representant for Bose vil kontrollere navnet på forhandleren eller nettstedet du har tenkt å kjøpe fra, og fortelle deg om det er en autorisert Bose-forhandler.

Bose Corporation
Framingham, Massachusetts, USA

*Ikke alle autoriserte Bose-forhandlere viser merket for øyeblikket.