90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK
Mann på tur

Vår tilnærming

Bærekraft gjenspeiler kjernen og verdiene i Bose og støtter opp under målet vi har om å levere kvalitet, og det ansvaret som hviler på oss om å gjøre forretninger med integritet og behandle andre med respekt. Vi har ambisjoner om at bærekraft skal gjennomsyre det daglige arbeidet i selskapet, slik at det påvirker måten vi tenker på og gjør forretninger på.

Boses bærekraftprogram håndterer det sosiale, miljømessige og økonomiske ansvaret selskapet vårt har. Vi har en ambisjon om å ta i bruk ledende miljømessig og sosial praksis innen bærekraftig styring og innprente tanken om bærekraft i hele selskapet. Med dette i tankene har vi etablert en global, flerårig bærekraftstrategi som gir kunden verdi ved at den fremmer innovative produkter, oppmuntrer de ansatte til å nå sitt fulle potensiale og har som formål å gi noe meningsfylt tilbake til samfunnet.

I 2021 oppdaterte vi vår vesentlighetsvurdering for å sikre at vi fokuserer på de viktigste temaene. Resultatene fra denne vurderingen vil påvirke strategien vår og målene våre fremover og vil sikre at våre handlinger fortsetter å støtte vår virksomhet og tilpasse seg behovene og verdiene til våre interessenter.