NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Sound is Power

Våre veiledende prinsipper

Dette er de vedvarende prinsippene vi legger til grunn for alle avgjørelsene vi tar hver dag, både store og små.

Ikon for vekst

Vekst

for å nå frem til flere kunder om fordelene ved teknologien vår og gi muligheter til våre ansatte.

Ikon av lag

Lagånd og samarbeid

stimulerer de beste til å bli hos oss og andre til å bli med på laget.

Ikon for person

Økonomisk bærekraft

for bedriften slik at vi kan selvfinansiere forskning, innovasjon og vekst på lang sikt.

Ikon for fordeler

Innovasjon og teknologi

som gir kundene tydelige fordeler.

Kjerneverdier

Hvordan jakten på bedre lyd bringer oss sammen hos Bose

Dette er kvalitetene som alle ansatte vet forventes av dem, og kvalitetene som danner grunnlaget for kulturen hos Bose.

Hos Bose er vi lidenskapelig opptatt av å gjøre ting som er bedre. Vi forsker og fornyer oss på høyt nivå for å videreutvikle nye konsepter og produkter. Vi skaper unike, opplysende og vidunderlige opplevelser for kundene våre. Vi ønsker å få til et miljø som utfordrer oss til å bli så gode som vi bare kan bli, helt i toppsjiktet av hva som er menneskelig mulig.

Vi driver forretninger med integritet.

Vi må demonstrere de høyeste standarder for forretningsetikk i våre samhandlinger med kunder, leverandører og hverandre. Vi må gjøre oss fortjent til støtten og tilliten til andre og bygge omdømmet vårt gjennom individuell integritet og respekt. Det forventes at Boses ansatte oppfører seg ærlig og åpent i alle forretningsanliggender og at de oppfører seg i tråd med verdiene vi som et selskap deler.

Alt vi gjør skal være aller best.

Vi gjør alltid vårt beste. Dette har alltid vært en svært viktig del av virksomheten vår. Vi forventer at alle produkter, personer, praksiser og ledelsen er et eksempel på det. Holdningen vår er at vi alltid utfordrer oss selv og hverandre til å bli bedre.

Vi oppfordrer til innovasjon i alle aspekter av arbeidet vårt.

Forskning, innovasjon og oppfinnelse er kjernen av selskapet vårt. Vår suksess er et resultat av å utforske nye metoder og ideer utenfor vanlige grenser. Innovasjon må forgrene seg ut i hele selskapet og i alt arbeidet vi gjør. Vi må fostre et miljø som oppfordrer enkeltpersoner til å strekke fantasien og egenskapene sine, og som gir dem friheten til å forfølge sine egne ideer. Og nå er det offisielt – vi er stolte over å være anerkjent av Fast Company som et av de mest innovative selskapene («Most Innovative Companies») i 2024.

Vi er lidenskapelig opptatt av hva vi gjør og hva Bose står for.

Vår lidenskap og entusiasme for det vi gjør setter oss i stand til å oppnå de høye standardene for ytelse og innovasjon vi har satt for oss selv. Vi mener at folk som er fokuserte, motiverte og som blir stimulert av det de gjør, sprer entusiasmen sin til andre. Vi drar stor nytte av enkeltpersoner som står på for å få gjennomslag for idéene sine, og fra ledere som inspirerer oss til å oppnå stadig bedre resultater.

Vi behandler andre med respekt.

Gjensidig respekt og tillit danner grunnlaget for effektive arbeidsrelasjoner. Vi vet at samarbeid med hverandre og mellom grupper er avgjørende for vår suksess. Det betyr at hver og en av oss må kommunisere fritt, verdsette ulike meninger og behandle hverandre rettferdig og med respekt.

Sammen skaper vi verdi for kundene våre.

Vi må jobbe i samspill med kollegaene våre for å sikre at all den innsatsen vi legger ned, har verdi for kunden. Vi ser det fra kundens ståsted, vi prøver alltid å forstå behovene deres, vi skaper produkter og tjenester av varig kvalitet som gleder og overrasker kundene på uventede måter.