Gratis frakt på bestillinger på 450 NOK eller mer og gratis retur.

Change pick up location

Varer i handlevognen

Handlevognen er tom

Ved å fjerne dette produktet fjernes også kupongrabatten fra totalsummen. Er du sikker på at du vil fjerne det?

Når mottar jeg bestillingen min?

Vi prøver å levere bestillingen innen 5 - 7 virkedager. Vi bestreber oss på å ha alle produkter som selges på bose.no på lager, men stor etterspørsel kan føre til at forsendelsen blir forsinket. Lagerstatusen vises på produktsiden og i handlevognen når du fullfører bestillingen.

Hva koster forsendelsen?

Vi tilbyr gratis standard levering og gratis retur på alle bestillinger. Bestillinger kan kun leveres til en adresse i Norge. Hvis du vil legge inn en bestilling på bose.no, trenger du: en faktureringsadresse i Norge , en leveringsadresse i Norge og et kreditt-/debetkort eller en PayPal-konto som er tilknyttet en bankkonto i Norge. Vi gjør oppmerksom på at vi bare leverer til bostedsadresser eller kontoradresser og ikke til postboksadresser.

Hva er returreglene til Bose?

Vi garanterer at du blir fornøyd med alle forbrukerproduktene til Bose, fordi vi mener at hvert produkt kommer til å gjøre livet ditt bedre. Og hvis det ikke er tilfellet, vil vi gjerne ha det tilbake. Returner det innen en prøveperiode på 30 dager for å få en fullstendig refusjon på kjøpsprisen.