Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.
 

Varer i handlevognen

Handlekurven er tom

Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke?

Vi tilbyr mange ulike betalingsmåter du kan benytte til å gjennomføre kjøpet på Bose.no.

Kreditt-/debetkort
Betalingsbeløpet godkjennes av banken din når du legger inn bestillingen. Kontoen din belastes når bestillingen leveres.

Merk: Godkjente beløp er ikke tilgjengelig for andre kjøp. Hvis en bestilling annulleres, utløper godkjenningen i henhold til bankens vilkår

PAYPAL
PayPal er en svært sikker og enkel måte å betale på. Du kan bruke kredittkortet eller bankkontoen uten å oppgi kontonumrene dine. Du kan knytte kredittkortet eller bankkontoen til PayPal-kontoen, slik at du slipper å skrive inn kortnummeret eller adressen din alle steder du handler. Bare logg på PayPal og betal med noen få klikk.

Forskuddsbetaling
Du kan også betale din bestilling via bankoverføring. Du vil motta en e-postbekreftelse inkludert vår bankkontoinformasjon og ordrenummer som du skal bruke som referanse ved betalingen. Når vi har mottatt Deres innbetaling, vil vi sende varene fra vårt lager.

Hvis du ønsker informasjon om andre betalingsmåter, kan du ringe eller sende oss en e-post.

Hvordan beskyttes informasjonen min på bose.no?

Vi bruker en rekke tiltak for å beskytte nettsikkerheten til dine personlige opplysninger. Les mer om våre sikkerhetstiltak ved å besøke Sikkerhet på Internett.

Hva er returreglene til Bose?

Prøv ditt Bose®-produkt risikofritt. Vi er så sikre på at du blir fornøyd at vi gir deg 30 dager til å finne ut at det er riktig for deg. Hvis du føler at produktet ikke er riktig for deg, er det bare å ringe oss for å ordne med en retur direkte til Bose innen 30 dager. Vi henter produktet på din hjemmeadresse – på vår regning – og du får alle pengene tilbake.