90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK
Mann som jobber hjemme og bruker Black Bose Noise Cancelling Headphones 700

Rapporter og ressurser

BÆREKRAFTSRAPPORTER

Bærekraftsrapportene våre er en viktig kommunikasjonskanal for å dele fremdriften vår, prioriterte områder og forpliktelsene til aksjonærene våre. Bose utgir en komplett bærekraftsrapport annethvert år. De andre årene publiserer vi en kort rapportoppdatering med nøkkeltall og aktivitetene med mest påvirkning. Ansatte fra hele organisasjonen bidrar til denne rapporten ved å dele arbeidet de har gjort for å hjelpe Bose med bærekraftsreisen. Vi oppfordrer deg til å lese historiene våre og lære mer om bærekraft hos Bose.

GJØR FORETNINGER MED INTEGRITET

Som medlem av Responsible Business Alliance (RBA) støtter Bose Corporation fullt visjonen og målene til RBA. I tillegg til egne interne etiske regler er vi forpliktet til å implementere RBA-reglene.

BOSES REGLER FOR GOD OPPTREDEN FOR LEVERANDØRER

Hos Bose Corporation er vi opptatt av detaljene som betyr mest for kundene våre. Vi utfører forretninger med integritet og på en måte som er i samsvar med våre interne etiske regler, og vi streber etter fullkommenhet i alt vi gjør. Vi oppfordrer til innovasjon i alle aspekter av arbeidet vårt og hjelper kundene våre og de ansatte med å utnytte potensialet sitt.

Vi forventer at leverandørene våre gjør det samme. Som medlem av Responsible Business Alliance (tidligere Electronic Industry Citizenship Coalition) er Bose forpliktet til Responsible Business Alliance-reglene (RBA), der man finner en rekke standarder når det gjelder sosiale, miljømessige og etiske tiltak innen elektronikkbransjen og hos leverandører til elektronikkbransjen. Bose forventer at leverandørene overholder RBA-reglene, i tillegg til alle lokale lover og forskrifter.