Kan sendes i løpet av 1-2 virkedager med en 90 dagers risikofri prøveperiode og standardfrakt
Bose QuietControl 30 wireless headphones på et bord med kamera og notatbok

Rapporter og ressurser

BÆREKRAFTSRAPPORTER

Bærekraftsrapportene våre er en viktig kommunikasjonskanal for å dele fremdriften vår, prioriterte områder og forpliktelsene til aksjonærene våre. Bose utgir en komplett bærekraftsrapport annethvert år. De andre årene publiserer vi en kort rapportoppdatering med nøkkeltall og aktivitetene med mest påvirkning. Ansatte fra hele organisasjonen bidrar til denne rapporten ved å dele arbeidet de har gjort for å hjelpe Bose med bærekraftsreisen. Vi oppfordrer deg til å lese historiene våre og lære mer om bærekraft hos Bose.

BOSES REGLER FOR GOD OPPTREDEN FOR LEVERANDØRER

Hos Bose Corporation er vi opptatt av detaljene som betyr mest for kundene våre. Vi utfører forretninger med integritet og på en måte som er i samsvar med våre interne etiske regler, og vi streber etter fullkommenhet i alt vi gjør. Vi oppfordrer til innovasjon i alle aspekter av arbeidet vårt og hjelper kundene våre og de ansatte med å utnytte potensialet sitt.

Vi forventer at leverandørene våre gjør det samme. Som medlem av Responsible Business Alliance (tidligere Electronic Industry Citizenship Coalition) har Bose tatt i bruk reglene i Responsible Business Alliance (RBA), der man finner en rekke standarder når det gjelder sosial, miljømessig og etisk praksis i elektronikkbransjen og hos leverandører til elektronikkbransjen. Bose forventer at leverandørene overholder RBA-reglene, i tillegg til alle lokale lover og forskrifter.