Gratis levering og gratis retur
 
QuietControl 30 wireless headphones på et bord

Rapporter og ressurser

BÆREKRAFTSRAPPORTER

Bærekraftsrapportene våre er en viktig kommunikasjonskanal for å dele fremdriften vår, prioriterte områder og forpliktelsen til aksjonærene våre. Annethvert år produserer Bose en komplett bærekraftsrapport som inneholder det som kreves av Global Reporting Initiative. De andre årene publiserer vi en kort rapportoppdatering med nøkkeltall og aktivitetene med mest påvirkning.

BOSES REGLER FOR GOD OPPTREDEN FOR LEVERANDØRER

Hos Bose Corporation (Bose) er vi opptatt av detaljene som betyr mest for kundene våre. Vi utfører forretninger med integritet og på en måte som er i samsvar med våre interne etiske regler, og vi streber etter fullkommenhet i alt vi gjør. Vi oppfordrer til innovasjon i alle aspekter av arbeidet vårt og hjelper kundene våre og de ansatte med å utnytte potensialet sitt.

Vi forventer at leverandørene våre gjør det samme. Som medlem av Responsible Business Alliance (tidligere Electronic Industry Citizenship Coalition) har Bose tatt i bruk reglene i Responsible Business Alliance (RBA), der man finner en rekke standarder når det gjelder sosial, miljømessig og etisk praksis i elektronikkbransjen og hos leverandører til elektronikkbransjen. Bose forventer at leverandørene overholder RBA-reglene, i tillegg til alle lokale lover og forskrifter.