SoundTouch® Series II wireless adapter

Selges fra 2015 - 2017

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).
Wi-Fi®
Konfigurering
Streaming av musikk
lyd
Strøm
Feilkoder

Hvis produktet ikke kan koble til den trådløse ruteren for Internett-tilgang:

Hvis produktet kan koble til nettverket, men ikke får et sterkt signal eller kobler seg tilfeldig fra den trådløse ruteren, kan du prøve følgende:

Det trådløse Bose-produktet har et internt Wi-Fi-nettverk som brukes til systemoppsett. Hvis dette nettverket ikke kan kobles til eller oppdages av enheten som brukes til å konfigurere produktet, kan du prøve følgende:

Hvis produktet ikke kan koble til den trådløse ruteren for Internett-tilgang:

Det trådløse Bose-produktet har et internt Wi-Fi-nettverk som brukes til systemoppsett. Hvis dette nettverket ikke kan kobles til eller oppdages av enheten som brukes til å konfigurere produktet, kan du prøve følgende:

Relaterte feilkoder: c3-sc1005, 1321
Hvis du prøver å få tilgang til en musikktjeneste, men innhold fra den tjenesten er utilgjengelig eller kan ikke spilles av, kan du prøve følgende:

Relaterte feilkoder: 1018, 1616, 3511
Musikktjenester har ofte en hoppgrense som begrenser antallet eller sporene du kan hoppe over. Hvis en musikktjeneste viser en melding om at grensen for hopp er nådd, har du nådd maksimalt tillatt antall hoppede sanger. Hvis denne meldingen vises uventet, kan du prøve følgende:

Hvis du opplever forvrengning, knitring, statisk støy eller uventet dårlig lydkvalitet fra produktet:

Hvis produktet ser ut til å være riktig konfigurert, men ikke avgir lyd, kan du prøve følgende:

Hvis produktet ser ut til å få strøm, men ikke slås på som forventet:

Relaterte feilkoder: 1018, 1616, 3511
Musikktjenester har ofte en hoppgrense som begrenser antallet eller sporene du kan hoppe over. Hvis en musikktjeneste viser en melding om at grensen for hopp er nådd, har du nådd maksimalt tillatt antall hoppede sanger. Hvis denne meldingen vises uventet, kan du prøve følgende: