Justere bass

Du kan justere bassnivået til høyttaleren med Bose Connect-appen:

Når appen er installert og høyttaleren er koblet til enheten din, trykker du på tannhjulsikonet (innstillinger) øverst i høyre hjørne

Velg Bass i innstillingsmenyen

Skru hjulet under nummeret til venstre eller høyre for å justere bassen. Bassinnstillingene er "0" for det høyeste(standardinnstilling) og -8 for det laveste