TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Justere bass

Du kan justere bassnivået til høyttaleren med Bose Connect-appen:

Når appen er installert og høyttaleren er koblet til enheten din, trykker du på tannhjulsikonet (innstillinger) øverst i høyre hjørne

Velg Bass i innstillingsmenyen

Skru hjulet under nummeret til venstre eller høyre for å justere bassen. Bassinnstillingene er "0" for det høyeste(standardinnstilling) og -8 for det laveste