Bruke Trykk og snu-volumkontrollen

Du kan justere volumet ved å bruke Trykk og snu-volumkontrollen eller ved å bruke volumkontrollene på mobilenheten.

Slik bruker du Trykk og snu-volumkontrollen:

• Kontroller at Frames-programvaren er oppdatert
  • Kontroller at funksjonen Trykk og snu-volumkontrollen er påslått i Bose Connect-appen. Du finner dette alternativet på Innstillinger-menyen

Hvis du vil øke volumet, trykker du på og holder nede knappen på Frames mens du snur hodet mot høyre. Slipp knappen for å sette volumet.

Et par Frames med knappen uthevet som viser bevegelsesretningen til høyre for å øke volumet

Du hører en tone når volumet har nådd maksimumsnivået.

Hvis du vil senke volumet, trykker du på og holder nede knappen på Frames mens du snur hodet mot venstre. Slipp knappen for å sette volumet.

Et par Frames med knappen uthevet som viser bevegelsesretningen til venstre for å senke volumet

Du hører en tone når volumet har nådd minimumsnivået.

MERK: Hvis du vil endre volumet i større intervaller, snur du hodet langsomt.