Om lyd-/videosynkronisering

I det siste har vi fått tilbakemelding fra enkelte kunder som opplever forsinkelser med lydsynkroniseringen når de ser på videoer. Vi vet at helt trådløse hodetelefoner kan være utsatt for noe forsinkelse mellom lyd og video, men tilbakemeldingene vi fikk, tydet på at produktet ikke fungerte som forventet.

En SoundSport Free-programvareoppdatering er nå tilgjengelig for å forbedre lyd-/videosynkroniseringsproblemer i de vanligste tilfellene. Du kan laste ned den nye programvaren trådløst via Bose Connect-appen eller ved å gå til btu.bose.com på datamaskinen din. Hvis du eier en Bluetooth-enhet som støtter Audio Video Distribution Transport Protocol (AVDTP) versjon 1.3 eller nyere, vil du ha nytte av denne oppdateringen. Vi har fått bekreftet at iPhone og iPad fra Apple bruker denne protokollen, og vi vil fortsette å vurdere andre populære Bluetooth-enheter. Lyd-/videosynkroniseringen kan også variere avhengig av mobilappen som blir benyttet (f.eks. Netflix, YouTube). Vi oppfordrer deg til å bruke den nyeste programvaren for mobilappene, Bluetooth-enhetene og Bose hodetelefonene dine.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, oppfordrer vi deg til å gå til global.bose.com og kontakte oss gjennom regionen din. Du kan også følge oss på Twitter @BoseService.