TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Aktivering av progressiv skanningsvideo

Progressiv skanning er et videoformat som viser alle linjene i et bilde på én gang, og fornyer bildet 60 ganger i sekundet. Dette formatet er ikke kompatibelt med alle videoskjermer.

Progressiv skanning er bare tilgjengelig når komponentkabler kobler mediesenteret til TV-en. Når du har opprettet en komponenttilkobling mellom mediesenteret og TV-en, kan du følge disse trinnene:

Fra menyen på skjermen:

Slå på mediesenteret

slå på tv-en og velg riktig inngang for å se systemmenyen. dette er den samme videoinngangen du bruker når du ser en dvd på bose®-systemet. trykk på system på fjernkontrollen

trykk på pil høyre for å utheve videoikonet

trykk på pil ned for å utheve progressive scan, og trykk så på enter. trykk på enten pil opp eller pil ned for å velge on (på) eller off (av), og trykk deretter på enter

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av systemmenyen

merk: dette systemet støtter ikke pal progressive-video. hvis du har koblet til en vs-2-videoforbedrer, kan du se innstillinger for sd progressive scan-video