Aktivering av DVD-funksjonen Kameravinkel

Hvis du vil aktivere DVD-funksjonen Kameravinkel, følger du disse trinnene:

Slå systemet på

velg cd/dvd-kilden på fjernkontrollen

Sett inn en DVD som du vet gir valget mellom ulike kameravinkler. Start DVD-en

trykk på settings (innstillinger) på fjernkontrollen når kameravinkelikonet vises

bruk pil opp og pil ned for å utheve kameraikonet med navnet kameravinkel

trykk på pil høyre for å utheve «1 of»

bruk pil opp og pil ned for å utheve og bytte mellom ulike vinkler

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av innstillingsmenyen