Aktivering av systemet

Batteriet er i utgangspunktet ikke fulladet og kan være i beskyttelsesmodus eller inaktiv modus.

Slik aktiverer du det nye systemet og lader batteriet:

Plasser høyttaleren på et flatt og stabilt underlag

Koble strømadapteren til strømforsyningen (velg riktig adapter for ditt land hvis flere adaptere følger med)

Fra strømforsyningen setter du pluggen på likestrømsledningen inn i DC POWER-kontakten på baksiden av systemet

Sett inn strømforsyningspluggen med to spisser i en vekselstrømskontakt. Tilkoblingene ser slik ut:

FORSIKTIG: Systemet må kun brukes med strømledningen som følger med, eller en reserveledning fra Bose Corporation.

Merk: Batteriet må lades i minst ti timer for å bli fulladet.