Konfigurering og deaktivering av ADAPTiQ®-systemet

ADAPTiQ-systemet for lydkalibrering analyserer hvordan rommets mål og andre variabler påvirker lyden, og tilpasser automatisk Bose®-systemets ytelse til akustikken i rommet.

Følg denne fremgangsmåten for å bruke ADAPTiQ-systemet:

Opprett alle tilkoblinger til Lifestyle®-systemet, og plasser høyttalerne og Acoustimass®-modulen der de skal stå permanent

Merk: Hvis du flytter systemet eller noen av høyttalerne, kan du kjøre ADAPTiQ-systemet på nytt.

Slå TV-en på, og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

på kontrollkonsollen trykker du på setup

trykk på pil ned på fjernkontrollen for å utheve adaptiq på systemmenyen på tv-en

trykk på ok og følg instruksjonene på skjermen

Når ADAPTiQ-systemets prosess er fullført, tar systemet deg tilbake til det første konfigureringsskjermbildet for ADAPTiQ, der du kan velge om du vil kjøre prosessen på nytt.

Merk: Når du har kjørt ADAPTiQ-systemet, kan du kjøre det på nytt, men du kan ikke deaktivere det.