Tillegging av SoundTouch-system som allerede finnes på nettverket til gjeldende SoundTouch-konto

Gjelder for:

mer...

Hvis et SoundTouch-system allerede finnes på Wi-Fi-nettverket, følger du disse trinnene for å knytte systemet til SoundTouch-kontoen som er i bruk:

1. Åpne SoundTouch-appen
  2. Velg ikonet Menu (Meny) (≡) i øverste venstre hjørne
    Merk: Hvis ikonet Menu (Meny) (≡) ikke er synlig på stasjonære datamaskiner eller nettbrett, kan det hende menyen allerede er åpen
  3. Velg Settings (Innstillinger)
  4. Velg Speaker Settings (Høyttaler-innstillinger)
  5. Velg ADD SYSTEM (Legg til system)
  6. Velge IT IS ALREADY CONNECTED (Det allerede er tilkoblet)
  7. Nettverket søker etter systemet
  8. Følg instruksjonene i appen