Tillegging av system i en eksisterende SoundTouch-konto

Gjelder for:

mer...

Hvis du allerede har satt opp et SoundTouch-system, kan du legge til et annet system fra Innstillinger-skjermen, uten å måtte opprette en ny konto.

Start SoundTouch-appen på datamaskinen

Velg ikonet Menu (Meny) (≡) i øverste venstre hjørne
Merk: Hvis ikonet Menu (Meny) (≡) ikke er synlig på stasjonære PC-er eller nettbrett, kan det hende menyen allerede er åpen

Velg Settings (Innstillinger)

Velg Speaker Settings (Høyttalerinnstillinger)

Velg Add or Reconnect Speaker (Legg til eller koble til høyttaler på nytt)

Velg CONNECT WITH WI-FI (Koble til med WI-FI) og følg instruksjonene på skjermen