Tilkobling av en annen musikkilde

Du kan bruke en annen lydenhet, for eksempel en bærbar digital musikkspiller, med SoundLink®-høyttaleren. Dette krever bruk av en lydkabel med en 3,5 mm plugg på den ene enden for å koble til AUX-inngangen på SoundLink®-høyttaleren. En kabel med en 3,5 mm plugg i begge ender følger ikke med systemet.

Følg denne fremgangsmåten for å bruke en ekstern lydenhet:

Sett inn pluggen på 3,5 mm fra den eksterne lydenheten inn i AUX-kontakten på baksiden av SoundLink®-høyttaleren

på høyttaleren trykker du på aux

AUX

Juster volumet på den tilkoblede enheten til nesten maksimalt nivå, og bruk deretter volumknappene på SoundLink®-høyttaleren til å justere volumnivået

Merk: Hvis en enhet er tilkoblet, men ikke spiller av lyd, blir høyttaleren slått av automatisk etter 30 minutter.

Om USB-kontakten

USB-kontakten på baksiden av høyttaleren er bare ment for strøm og lading, og spiller ikke av lyd fra tilkoblede enheter.