Tilkobling av en annen musikkilde

Bruk av AUX-inngang

Du kan koble en rekke enheter til Bose-høyttaleren selv om enheten ikke har Bluetooth. Disse enhetene kan plugges inn i inngangskontakten på 3,5 mm på baksiden av høyttaleren.

Merk: En stereolydkabel med en kontakt på 3,5 mm eller en rød og hvit RCA-til-3,5-mm-stereokabel er nødvendig, avhengig av tilkoblingen til enheten du vil koble til.

Koble stereokabelen til enheten

Dette er vanligvis utgangen for hodetelefoner på de fleste bærbare enheter. På andre enheter (for eksempel TV-er eller CD-vekslere) ser du etter et par røde og hvite kontakter merket Line out (linje ut) eller Audio out (lyd ut)."

Koble den andre enden av kabelen inn i linjeinngangen på siden av SoundLink-høyttaleren

Trykk på linjeinngang-knappen på høyttaleren

På den tilkoblede enheten angir du volumet til 90 %, og deretter bruker du volumkontrollen på SoundLink-høyttaleren for å justere volumet

Hvis en enhet er tilkoblet, men ikke spiller av lyd, blir høyttaleren slått av automatisk etter 30 minutter.

Bruk av USB-inngang

Bruk USB-kabelen for å koble enheten til mikro-B-USB-kontakten på
høyttaleren.

Når høyttaleren er slått på, trykker du på og slipper linjeinngang-knappen til du hører USB audio (USB-lyd)