TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Tilkobling av en annen musikkilde

Du kan bruke en annen lydenhet, for eksempel en bærbar digital musikkspiller, med SoundLink®-systemet. Dette krever bruk av en stereolydkabel med en 3,5 mm miniplugg (følger ikke med) som egner seg for den tilkoblede lydenheten.

Plugg kabelen fra lydenheten inn i AUDIO IN-kontakten på baksiden av SoundLink®-systemet

På fjernkontrollen trykker du på AUX

AUX

Sett volumet på fullt på den tilkoblede enheten, og bruk deretter VOLUM-knappene på SoundLink®-systemet til å justere nivået

Volum