Tilkobling av en annen musikkilde

Du kan bruke en annen lydenhet, for eksempel en bærbar digital musikkspiller, med SoundLink®-systemet. Dette krever bruk av en stereolydkabel med en 3,5 mm miniplugg (følger ikke med) som egner seg for den tilkoblede lydenheten.

Plugg kabelen fra lydenheten inn i AUDIO IN-kontakten på baksiden av SoundLink®-systemet

På fjernkontrollen trykker du på AUX

AUX

Sett volumet på fullt på den tilkoblede enheten, og bruk deretter VOLUM-knappene på SoundLink®-systemet til å justere nivået

Volum