Tilkobling av en annen musikkilde

Du kan bruke en annen lydenhet, for eksempel en bærbar digital musikkspiller, med den trådløse PC-høyttaleren fra Bose®. Dette krever bruk av en stereolydkabel med en 3,5 mm miniplugg (følger ikke med) som egner seg for den tilkoblede lydenheten.

Plugg kabelen fra lydenheten inn i AUDIO IN-kontakten på baksiden av den trådløse datamaskinhøyttaleren fra Bose

på fjernkontrollen trykker du på aux

AUX

sett volumet på fullt på den tilkoblede enheten, og bruk deretter volumknappene på den trådløse datamaskinhøyttaleren fra bose

Volum