Bruke Google Assistant med smartprodukter fra Bose

Med Google Assistant kan du styre produktet ditt ved hjelp av stemmen. Du kan når som helst aktivere talestyring av produktet ved hjelp av Bose Music-appen.

Merk: Google Assistant er ikke tilgjengelig i alle land og på alle språk.

Legge Google Assistant til i produktet:

Hvis det finnes flere produkter i husstanden, anbefaler vi at du legger til den samme Google-kontoen for alle produktene for å få en enhetlig opplevelse i hele hjemmet.

Trykk på ikonet My Bose (Min Bose) øverst til venstre i Bose Music-appen

Velg produktet du vil legge til Google Assistant i

Trykk på bildet av produktet nederst til høyre

Trykk på Settings > Voice Assistant (Innstillinger > Taleassistent), og velg Google Assistant

Følg appinstruksjonene for å koble til Google-kontoen din

Snakke til Google Assistant

Si Hei Google for å aktivere produktet, eller trykk på handlingsknappen ○ på produktet, etterfulgt av en forespørsel. Eksempel:

• Hei Google, spill hip-hop-musikk
  • Hei Google, trenger jeg paraply i dag?
  • Hei Google, neste sang
  • Hei Google, angi en timer for 10 minutter
  • Hei Google, hvordan er været?

Hvis du har flere produkter, kan styre et bestemt produkt ved å si navnet du gav produktet i Bose Music-appen. Hvis du for eksempel kalte produktet ditt Kjøkken, kan du si Hei Google, spill hip-hop-musikk på kjøkkenet.

Hvis du vil starte en musikktjeneste med en taleforespørsel, må du legge til tjenesten i Google Home-appen ved å gå til Settings > Linked Media Accounts (Innstillinger > Tilknyttede mediekontoer). Merk: Ikke alle musikktjenester kan startes med en taleforespørsel