Slik justerer du støyreduksjonsnivået

Støyreduksjon reduserer uønsket støy slik at du får klarere og mer livaktig lyd. Hver gang du slår på hodetelefonene, er støyreduksjon fullt aktivert på høyeste nivå (10). Du kan angi standardnivået for støyreduksjon når hodetelefonene er slått på i Bose Music-appen.

Velg støyreduksjonsnivået i samsvar med hvordan du foretrekker å lytte, og med omgivelsene. Når støyreduksjonen økes, reduseres uønsket lyd fra omgivelsene. Når støyreduksjonen reduseres, hører du mer lyd fra omgivelsene.

Standard støyreduksjonsnivå

Som standard går støykontrollen gjennom tre støyreduserende nivåer: 0 (ingen støyreduksjon), 5 (delvis støyreduksjon) og 10 (full støyreduksjon).

StandardinnstillingBeskrivelse
0Gir full transparens slik at du kan høre alt som skjer rundt deg som om du ikke hadde på deg hodetelefoner
5De mest lavfrekvente lydene blokkeres, for eksempel ristingen til et tog eller lyden av en støvsuger, men du er likevel oppmerksom på omgivelsene til en viss grad.
10Dette er støyreduksjon i verdensklasse, som eliminerer praktisk talt all støy rundt deg.

For å bla gjennom standardnivåene for støyreduksjon, trykk inn og slipp knappen for støykontroll. Gjenta til du hører nivået du liker best. Du kan tilpasse standard støyreduksjonsnivå ved hjelp av Bose Music-appen og velge Settings (Innstillinger) >, Noide Cancellation (Støyreduksjon). Du kan også bruke Bose Music-appen for å få tilgang til alle støyreduksjonsnivåene (0 -10)

Venstre øreklokke viser Støykontroll-knappen

Samtalemodus

Samtalemodus er en praktisk funksjon som setter lyden på pause midlertidig og slår av støyreduksjonen. Dette gjør at du raskt kan snakke med noen eller bli umiddelbart oppmerksom på omgivelsene.

Aktivere samtalemodus

Trykk på og hold inne støykontrollknappen i ti sekunder

Venstre øreklokke viser Støykontroll-knappen

Deaktivere samtalemodus

Trykk på en hvilken som helst knapp eller dobbelttrykk eller sveip på berøringsflaten. Hodetelefonene går tilbake til det forrige støyreduksjonsnivået og fortsetter å spille av lyd.