Justering av bass og diskant

Gjelder for:

• Lifestyle® V35 home entertainment system
  • Lifestyle® V25 home entertainment system
  • Lifestyle® 135 home entertainment system
  • Lifestyle® 235 home entertainment system
  • Lifestyle® T10 home theater system
  • Lifestyle® T20 home theater system
mer...

Med denne funksjonen kan du justere lyden basert på egne preferanser og akustikken i rommet.

Følg denne fremgangsmåten for å justere bass eller diskant:

Slå TV-en på, og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

på fjernkontrollen trykker du på more

trykk på pil høyre for å utheve ikonet for alternativer, og trykk deretter på ok for å godta valget

trykk på pil opp eller pil ned for å utheve system bass (systembass) eller system treble (systemdiskant)

trykk på pil venstre eller pil høyre for å justere kompensasjonsnivåene for bass eller diskant fra –14 til +14 (–6 til +6 hvis adaptiq®-lydkalibrering er utført)

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av menyen