90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Justere bassnivået

Velg lydplanken på skjermbildet My Bose (Min Bose) (tilgjengelig via ikonet for hodetelefoner og høyttalere øverst til venstre) i Bose Music-appen

Trykk på bildet av lydplanken nederste til høyre på skjermen

Trykk på Adjustments (Justeringer) for å endre systemets bassnivå