TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Justere bassnivået

Velg lydplanken på skjermbildet My Bose (Min Bose) (tilgjengelig via ikonet for hodetelefoner og høyttalere øverst til venstre) i Bose Music-appen

Trykk på bildet av lydplanken nederste til høyre på skjermen

Trykk på Adjustments (Justeringer) for å endre systemets bassnivå