Gratis levering og gratis retur
 

Justering av nivå for senterkanal

Velg lydplanken på skjermbildet My Bose (Min Bose) (tilgjengelig via ikonet for hodetelefoner og høyttalere øverst til venstre) i Bose Music-appen

Trykk på bildet av lydplanken nederst til høyre på skjermen

Trykk på Adjustments (Justeringer)

Trykk på ikonet - eller + i delen Center Channel Level (Nivå for senterkanal) for å redusere eller øke lydnivået i senterkanalen

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din