TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Justering av nivå for senterkanal

Velg lydplanken på skjermbildet My Bose (Min Bose) (tilgjengelig via ikonet for hodetelefoner og høyttalere øverst til venstre) i Bose Music-appen

Trykk på bildet av lydplanken nederst til høyre på skjermen

Trykk på Adjustments (Justeringer)

Trykk på ikonet - eller + i delen Center Channel Level (Nivå for senterkanal) for å redusere eller øke lydnivået i senterkanalen