90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Justering av skjermens lysstyrke

Gjelder for:

Wave®-radioskjermen justerer seg automatisk etter lysforholdene i rommet. Denne funksjonen gjør det enklere å lese av skjermen. Den blir lysere når det er mye lys, og dimmes ned så, den er mer behagelig å se på når det er mørkere i rommet. Du kan også finjustere skjermens lysstyrke, for eksempel for å kompensere for sterkt lys fra et vindu.

Bruk denne fremgangsmåten hvis skjermen er for mørk eller for lys:

trykk på og hold inne alarm setup/menu (alarmoppsett/meny) på fjernkontrollen til setup menu (oppsettmeny) vises på skjermen

Alarm Setup/Menu

trykk på tune/playlist > (tune/spilleliste) fire ganger til bright hi (lysstyrke høy) vises

Tune/Playlist >

trykk på knappen time - (tid –) eller time + (tid +) for å stille lysstyrken på en verdi mellom 8 og 15 når det er mye lys i rommet (fabrikkinnstillingen er 12)

Time -

Time +

trykk én gang på tune/playlist > (tune/spilleliste) slik at bright lo (lysstyrke lav) vises

trykk på knappen time - (tid –) eller time + (tid +) for å stille lysstyrken på en verdi mellom 1 og 8 når det er lite lys i rommet (fabrikkinnstillingen er 4)

trykk på knappen alarm setup/menu (alarmoppsett/meny) for å gå ut av oppsettet, eller vent ti sekunder til det avsluttes automatisk

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din