Justering av lysstyrke og kontrast på fjernkontrollens skjerm

Når du trykker på lysknappen bak på fjernkontrollen, lyser knappene og skjermen på fjernkontrollen. Lyset slår seg av automatisk etter noen sekunder for å forlenge batterilevetiden.

Bruk denne fremgangsmåten for å justere kontrasten eller lysstyrken på fjernkontrollen:

trykk og hold inne glow (glød) og ok samtidig til den skjulte menyen vises på fjernkontrollskjermen

trykk på pil opp eller pil ned for å velge contrast (kontrast) eller brightness (lysstyrke)

når dette er valgt, trykker du på pil venstre eller pil høyre for å justere innstillingen

trykk på exit (avslutt) for å gå tilbake til standardbruk