Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.

Justering av lysstyrke og kontrast på fjernkontrollens skjerm

Gjelder for:

Når du trykker på lysknappen bak på fjernkontrollen, lyser knappene og skjermen på fjernkontrollen. Lyset slår seg av automatisk etter noen sekunder for å forlenge batterilevetiden.

Bruk denne fremgangsmåten for å justere kontrasten eller lysstyrken på fjernkontrollen:

trykk og hold inne glow (glød) og ok samtidig til den skjulte menyen vises på fjernkontrollskjermen

trykk på pil opp eller pil ned for å velge contrast (kontrast) eller brightness (lysstyrke)

når dette er valgt, trykker du på pil venstre eller pil høyre for å justere innstillingen

trykk på exit (avslutt) for å gå tilbake til standardbruk