Amazon Alexa virker ikke

Sørg for at du har Amazon Alexa-appen installert på telefonen din. Om nødvendig kan du laste ned Alexa-appen fra Google Play eller App Store. Når hodetelefonene er koblet til enheten, følger du instruksjonene i appen for å konfigurere Alexa.

Logo til Amazon Alexa-appen

Merk: Amazon Alexa er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk.

Hvis Taleassistent-knappen ikke aktiverer Alexa riktig når du trykker på den, kan du prøve dette:

Sørg for at taleassistentknappen er satt til Amazon Alexa. I Bose Music-appen velger du Settings (Innstillinger) > Voice Assistant (Taleassistent) > Alexa. Det kan hende du også må trykke på Setup & Settings (Konfigurering og innstillinger) for å fullføre konfigureringen av hodetelefonene med Alexa

Start enheten på nytt

Koble den mobile enheten din til Wi-Fi®

Koble fra Bluetooth® og koble til igjen

Fjern listen over Bluetooth-enheter fra hodetelefonene ved å holde inne Av/på/Bluetooth-knappen i ti sekunder. Du skal høre en talemelding om at enhetslisten er slettet fra hodetelefonene. Gå til Bluetooth-innstillingene i enheten din og slett hodetelefonene. Koble hodetelefonene til enheten din igjen