Amazon Alexa virker ikke

Sørg for at du har Amazon Alexa-appen installert på telefonen din. Om nødvendig kan du laste ned Alexa-appen fra Google Play eller App Store og følge instruksjonene i appen mens du har hodetelefonene koblet til enheten din.

Merk: Amazon Alexa er ikke tilgjengelig i alle land og på alle språk.

Hvis handlingsknappen ikke aktiverer Amazon Alexa riktig når du trykker på den, kan du prøve dette:

Start enheten på nytt

Sørg for at handlingsknappen er satt til Amazon Alexa. Velg Innstillinger > Handlingsknapp > Amazon Alexa i Bose Connect-appen.

Koble den mobile enheten din til Wi-Fi®

Koble fra Bluetooth® og koble til på nytt

Slett Bluetooth-enhetslisten fra hodetelefonene ved å skyve av/på-knappen helt over og holde den der i ti sekunder. Du skal høre en talemelding om at enhetslisten er slettet fra hodetelefonene. Gå til Bluetooth-innstillingene i enheten din og slett hodetelefonene. Koble hodetelefonene til enheten din igjen