Besvare og avslutte anrop

Bose® Mobile on-ear headset inkluderer en lett tilgjengelig svar/avslutt-knapp med integrert mikrofon. Trykk ganske enkelt på svar/avslutt-knappen for å utføre en funksjon.

Merk: På noen telefoner må du trykke på og holde inne svar/avslutt-knappen i noen sekunder for å utføre funksjoner.

Svaring på anrop

Når du mottar et innkommende anrop, trykker du på og holder inne svar/avslutt-knappen for å svare på det.

Avslutning av anrop

Når du er klar til å avslutte samtalen, trykker du på og slipper svar/avslutt-knappen.

Merk: Visse telefon- og musikkavspillingsfunksjoner, for eksempel repetisjon av forrige nummer, talekommandoer og navigasjon, er enhetsavhengige og kan være tilgjengelige gjennom svar/avslutt-knappen. Se i brukerhåndboken for mobiltelefonen for å finne ut hvilke funksjoner som er tilgjengelige.