TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Appen finner ikke systemet under konfigurasjonen

Trykk på og hold inne TV-ikonet og knappen Skip Back (Hopp tilbake) på fjernkontrollen samtidig i tre sekunder. Når lysfeltet på lydplanken lyser gult, er lydplanken i konfigurasjonsmodus.

Åpne Bose Music-appen, og følg instruksjonene for å koble lydplanken til nettverket

Merk: Hvis du ikke blir bedt om å konfigurere systemet, trykker du på ikonet My Bose (Min Bose) øverst til venstre, og trykker deretter på + for å legge til et produkt.

Hvis appen ikke registrerer lydplanken, kan du starte mobilenheten på nytt og tilbakestille lydplanken ved å koble strømledningen fra strømuttaket. Vent i 30 sekunder, og koble strømledningen til igjen