Appen finner ikke systemet under konfigurasjonen

Trykk på og hold inne TV-ikonet og knappen Skip Back (Hopp tilbake) på fjernkontrollen samtidig i tre sekunder. Når lysfeltet på lydplanken lyser gult, er lydplanken i konfigurasjonsmodus.

Åpne Bose Music-appen, og følg instruksjonene for å koble lydplanken til nettverket

Merk: Hvis du ikke blir bedt om å konfigurere systemet, trykker du på ikonet My Bose (Min Bose) øverst til venstre, og trykker deretter på + for å legge til et produkt.

Hvis appen ikke registrerer lydplanken, kan du starte mobilenheten på nytt og tilbakestille lydplanken ved å koble strømledningen fra strømuttaket. Vent i 30 sekunder, og koble strømledningen til igjen