Oversikt over Apple-kompatibilitet for lydkabelen med fjernkontroll og mikrofon på ledningen

Følgende Apple®-produkter er kompatible med lydkabelen som har fjernkontroll og mikrofon på ledningen:

iPhone®: 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus

iPod touch®: andre, tredje, fjerde og femte generasjon

iPod classic®: 2009 (120 GB og 160 GB)

iPod nano®: fjerde, femte, sjette og sjuende generasjon

iPad®: alle modeller

MacBook®: unibody og Pro

iPod shuffle®: tredje og fjerde generasjon

Dette produktet er ikke kompatibelt med den opprinnelige versjonen av iPhone, iPhone 3G eller andre mobiltelefoner fra andre produsenter. Mikrofonen er utformet spesifikt for Apple-produktene som er oppført ovenfor. Knappefunksjoner (svar/avslutt og volum +/–) støttes ikke på enheter som ikke er oppført i listen.