Automatisk avslåing

Høyttaleren slås av etter 30 minutter uten aktivitet når den er koblet til strøm i AUX-modus.

Hvis du vil deaktivere funksjonen for automatisk avslåing, trykker du på og holder inne knappene Bluetooth® og + samtidig. Du hører et varsel (eller en tone) som bekrefter at funksjonen for automatisk avslåing er deaktivert.

Hvis du vil aktivere automatisk avslåing, trykker du på begge knappene på nytt.