Bytting av batteri

Gjennomsnittlig batterilevetid er 35 timer, men dette varierer med bruken. Når hodetelefonene slås, blinker indikatoren for batterilevetid når det er ca. åtte timer igjen.

Ved bytte må du bruke et AAA-batteri.

Følg denne fremgangsmåten for å bytte batteri:

Vipp toppen av høyre øreklokke innover for å få tilgang til batterirommet

Åpne døren til batterirommet ved å forsiktig løfte tappen som er vendt mot den øvre delen av øreklokken

Sett den positive terminalen på batteriet først inn i rommet

Lukk døren til rommet ved å trykke forsiktig på enden av dørtappen til du føler et klikk. Ikke prøv å lukke døren til batterirommet ved å trykke midt på den

Du kan bruke oppladbare batterier. Hvis du vil bruke oppladbare batterier, anbefales NiMH (som består av nikkelmetallhydrid). De varer gjennomsnittlig halvparten så lenge som vanlige batterier. Indikatorlampen for lite batteri er ikke beregnet på slike batterier, og den vil derfor ikke være en pålitelig indikator for gjenværende batterilevetid.

Hvis du har tenkt å oppbevare hodetelefonene over lang tid, fjerner du batteriene.

Kast brukte batterier på riktig måte i henhold til lokale bestemmelser. Må ikke brennes.