Feilsøking av batteri

Batteriet tømmes for fort.

kontroller at programvaren i hodesettet er oppdatert før du starter feilsøkingen. klikk her for å gå til siden med oppdateringer for bose® bluetooth®-hodesett.

for de fleste tilkoblede enheter gir batteriet ca. 3,5 til 4,5 timers taletid eller lydavspillingstid, eller 100 timer i ventemodus, når det er fulladet (varig grønt lys når det er tilkoblet til strøm). mange bruksområder og funksjoner på dagens smarttelefoner genererer imidlertid toner og lyder som varsler deg om aktivitet på enheten. når disse lydene og tonene spilles gjennom hodesettet, kan det påvirke batteriets ytelse. vanlige telefonlyder og -varsler kan være følgende:

• Lyder ved låsing/opplåsing
  • Tasteklikk
  • Toner som varsler om tekstmeldinger og e-post
  • Toner for varsler på sosiale medier (Facebook, Twitter osv.)
  • Spill- og programlyder samt varslingstoner (Words with Friends, Angry Birds osv.)

mange brukere regner ventemodus som tiden de ikke er i noen samtale eller strømmer lydkilder som musikk eller videoer, men dette er feil.

du kan stoppe avspilling av disse tonene og lydene på hodesettet ved å sette enhetens bluetooth®-volum på vibrering eller stille, hvis dette er tilgjengelig. dette kan stoppe overføringen av lyd fra enheten til hodesettet. dette omfatter imidlertid også tiltenkt lyd (musikk, gps-lyd osv.).

hvis du slår av hodesettet når det ikke er i bruk, gir det også økt brukstid. selv om hodesettet er tilkoblet, men avslått, har du fortsatt tid til å slå på hodesettet og svare på et innkommende anrop.