Feilsøking av batteri

Systemet fungerer ikke på batteriet. Hva kan være galt?

Hvis systemet er koblet fra likestrøm og ikke har vært i bruk på 14 dager eller mer, går systemet inn i en beskyttelsesmodus for å bevare batteriet. Plugg systemet til likestrøm for å reaktivere det

kontroller at batteriet er fulladet. ladetiden er opptil ti timer i avspillingsmodus eller i ventemodus. du kan finne ut hvor mye batterilading som gjenstår, ved å trykke på og holde inne av-knappen på fjernkontrollen og følge med på lyset foran på systemet

Rødt: 20 % eller mindre

Gult: 20 % – 70 %

Grønt: 70 % eller mer

Av

Prøv å lade batteriet med en annen likestrømsplugg. Det er mulig det er et problem med strømuttaket du bruker