Hodetelefonene mine lades ikke

Hvis du har problemer med å få ladet hodetelefonene, kan du prøve følgende:

• Forsøk å koble ladekabelen til en annen vegglader eller stikkontakt. Hvis den er koblet til en datamaskin, kan du prøve en annen USB-kabel
  • Sett USB-tilkoblingen inn igjen på undersiden av den høyre hodetelefonen for å kontrollere at tilkoblingen er sikker

Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, kan du klikke på "Kontakt oss"-koblingen nedenfor for å finne den beste støtten i regionen din.