Feilsøking av Bluetooth®

Det er to begreper du ofte hører når man snakker om Bluetooth: "sammenkobling" og "tilkobling." "Pairing" is the introduction of one device to another. Når enhetene er sammenkoblet, ligger de i hverandres minne til de slettes manuelt. Opptil seks enheter kan sammenkobles med høyttaleren samtidig. Når en enhet er sammenkoblet, kan høyttaleren koble seg til enheten for å motta lyd fra enheten.

Kan ikke sammenkoble høyttaleren med Bluetooth®-enheten

• Kontroller at høyttaleren kan oppdages (statusindikatoren for Bluetooth blinker blått)
  • Kontroller at Bluetooth er aktivert på enheten
  • Kontroller at du har valgt Bose SLIII i listen over Bluetooth-enheter på enheten, og at tilkoblingen er bekreftet på enheten
  • Det kan være at Bluetooth-enheten er utenfor rekkevidde. Prøv å flytte den nærmere høyttaleren
  • Slå om mulig av alle andre Bluetooth-enheter i nærheten, eller deaktiver Bluetooth-funksjonen på dem
  • Kontroller at enheten støtter A2DP-profilen (stereo Bluetooth)
  • Slå høyttaleren av og deretter på igjen
  • Når du sammenkobler og kobler deg til en Windows- eller Mac-maskin, må du huske å velge SoundLink® Bluetooth® speaker III som lydutgangsenhet på menyen med lydinnstillinger på datamaskinen. Det kan være at du må spille av et lydspor for å fullføre tilkoblingen (kontakt produsenten av datamaskinen hvis du vil ha detaljerte instruksjoner)
  • Se brukerhåndboken, hjelpesystemet eller teknisk kundestøtte for Bluetooth-enheten for instruksjoner om hvordan den sammenkobles med andre Bluetooth-enheter
  • Tilbakestill høyttaleren. Trykk på og hold inne lyddempingsknappen på høyttaleren i ti sekunder, til alle statusindikatorene lyser kort, og høyttaleren blir slått av. Slå på høyttaleren igjen, og par enheten

Sammenkoblet Bluetooth-enhet kobler seg ikke til høyttaleren

• Kontroller at Bluetooth er aktivert på enheten
  • Det kan være at enheten er utenfor rekkevidde. Prøv å flytte den nærmere høyttaleren
  • Slå høyttaleren av og deretter på igjen
  • Slå enheten av og deretter på igjen, og koble den til høyttaleren på nytt
  • Slå om mulig av alle andre Bluetooth-enheter i nærheten, eller deaktiver Bluetooth-funksjonen på dem
  • Tilbakestill høyttaleren. Trykk på og hold inne lyddempingsknappen på høyttaleren i ti sekunder, til alle statusindikatorene lyser kort, og høyttaleren blir slått av. Slå på høyttaleren igjen, og koble til enheten