Gratis levering og gratis retur
 

Bose® Connect-appen

Gjør opplevelsen enda bedre med Bose® Connect-appen. Inkluderte funksjoner:

  • Oppdag det fulle potensialet til SoundSport® Pulse wireless headphones
  • Gratis app som er kompatibel med de fleste Apple- og Android™-systemer
  • Enkelt å sammenkoble mobilenheten med hodetelefonene
  • Se pulsen din i sanntid
  • Enkelt å koble til og veksle mellom flere mobile enheter
  • Deaktiver talemeldinger
  • Hold hodetelefonene oppdatert med den nyeste programvaren
  • Tilpass innstillingene for hodetelefonene, for eksempel språk for talemeldinger og automatisk avslåing

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din