Bose Connect-appen

Last ned Bose Connect-appen for å holde programvaren oppdatert, tilpasse innstillingene på hodetelefonene dine, håndtere Bluetooth-tilkoblinger enkelt og få tilgang til nye funksjoner. Inkluderte funksjoner:

Koble enkelt til og bytte mellom flere mobilenheter med et enkelt sveip

Konfigurere handlingsknappen

Tilpasse opplevelsen med hodetelefonene:

Gi hodetelefonene navn

Velge et språk for talemeldinger eller skru av talemeldinger

Endre innstillingen for støyreduksjon

Justere timer for å slå automatisk av

Få tilgang til produktinnføringen og hjelp

Hold hodetelefonene dine oppdatert med den nyeste programvaren