Knappene på fjernkontrollen på ledningen virker ikke

Hvis du har problemer med knappene på fjernkontrollen på ledningen, kan du prøve følgende:

• Fjern sammenkoblingen av hodetelefonene fra enheten din, og sammenkoble dem deretter på nytt. Noen ganger kan det å oppdatere tilkoblingen løse visse problemer
  • Hvis det er mulig, kan du forsøke å sammenkoble hodetelefonene med en annen enhet. Hvis hodetelefonene virker på en annen enhet, kan det være at det er et problem med den originale enheten

Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, kan du klikke på "Kontakt oss"-koblingen nedenfor for å finne den beste støtten i regionen din.