Samtalefunksjoner

Hodetelefonkontrollene er plassert på fjernkontrollen på ledningen nedenfor den høyre øreproppen.

• Volum opp
  • Multifunksjonsknapp
  • Volum ned
FunksjonSlik gjør du det
Motta en samtaleTrykk på multifunksjonsknappen
Avslutt en samtaleTrykk på multifunksjonsknappen
Avslå en innkommende samtaleTrykk på og hold inne multifunksjonsknappen i ett sekund
Motta en annen innkommende samtale og sett den nåværende samtalen på ventTrykk på multifunksjonsknappen én gang mens du er i en samtale
Behold den nåværende samtalen og avslå en annen innkommende samtale Trykk på multifunksjonsknappen i ett sekund mens du er i en samtale
Veksle mellom to samtalerTrykk på multifunksjonsknappen to ganger mens du har to aktive samtaler
Opprett en telefonkonferanseTrykk på og hold inne multifunksjonsknappen i ett sekund mens du har to aktive samtaler
Aktiver talestyringTrykk på og hold inne multifunksjonsknappen i ett sekund mens du ikke er i en samtale. Se brukerveiledningen for enheten for informasjon om kompatibilitet og hvordan du bruker denne funksjonen.
Dempe / oppheve demping av en samtaleNår du er i en samtale, trykker du på + og samtidig