Kan ikke koble til Bluetooth®-lydenhet

Hvis du ikke kan koble til en Bluetooth-enhet for avspilling via produktet:

Kontroller at Bluetooth er slått på på enheten. Dette gjøres vanligvis under Bluetooth i innstillingsmenyen for enheten

Hvis enheten ber om en kode for å koble til, kontrollerer du at du har angitt riktig kode. Hvis du aldri har angitt et passord, angir du 0000 (fire nuller)

Prøv å flytte enheten nærmere høyttaleren. Rekkevidden til Bluetooth er omtrent 10 meter. Rekkevidden reduseres hvis forstyrrelser er til stede, for eksempel vegger eller flere Bluetooth-enheter i samme område

Hvis to Bluetooth-enheter allerede er sammenkoblet med høyttaleren, deaktiverer du Bluetooth på én av enhetene eller flytter den utenfor høyttalerens rekkevidde. Høyttaleren husker de åtte siste sammenkoblede enhetene, men kan kun sammenkoble to enheter samtidig

Gå til Bluetooth-innstillingene på enheten, velg Bose-høyttaleren og velg «forget» (glem) eller «remove» (fjern) høyttaleren. Deretter holder du inne Bluetooth-knappen på høyttaleren til lysfeltet foran på systemet begynner å blinke blått. Prøv deretter å sammenkoble enheten på nytt

Tilbakestill enheten du prøver å sammenkoble. Dette gjøres vanligvis ved å starte den på nytt eller fjerne batteriet og/eller strømledningen i ett minutt

Tøm Bose-høyttalerens minne over sammenkoblede enheter ved å holde inne Bluetooth-knappen i ca. 10 sekunder til du hører en pipetone. Deretter holder du inne Bluetooth-knappen på høyttaleren til lysfeltet foran på systemet begynner å blinke blått. Prøv deretter å sammenkoble enheten på nytt

Tilbakestill høyttaleren ved å koble fra strømledningen i 30 sekunder

Prøv å sammenkoble en annen enhet. Hvis den andre enheten fungerer, ligger kanskje problemet hos den første enheten