Kan ikke sammenkoble NFC-enhet

• Kontroller at mobilenheten støtter NFC
  • Lås opp enheten og slå på Bluetooth- og NFC-funksjonene
  • Trykk NFC-berøringspunktet på Bluetooth-enheten mot baksiden av fjernkontrollen på ledningen. NFC er kommunikasjon med kort rekkevidde, og krever at enhetene bare er noen centimeter fra hverandre for å kunne kommunisere
  • Start enheten som brukes, på nytt for å koble til hodetelefonene
  • Kontroller at enhetens a2DP Bluetooth-protokoll er aktivert. Hvis du vil ha informasjon om hvilken profil som støttes av telefonen, kan du kontakte produsenten av enheten